de vrouw achter Hendrik

Mira Voorneveld is een conceptdenker/designer, hands-on, teamplayer, communicatief sterk, commercieel met organisatorisch talent, nieuwsgierig, ondernemend, flexibel en werkt ruim 15 jaar met de Adobe Creative Suite.

 

 

Over Hendrik

Erwin Voorneveld

Erwin Voorneveld

Makelaar

Studio Hendrik heeft onlangs mijn website flink onder handen genomen. De site van Voorneveld Makelaars was nodig aan een opfrisbeurt toe. Mira luistert naar de klant maar neemt ook direct initiatief. Binnen een week na het eerste gesprek stuurde ze de look and feel van de nieuwe site. Voelde meteen goed. Wij aan de slag met de nieuwe teksten, Mira introduceerde een 'echt' goeie fotograaf. Die kwam en maakte foto's die jarenlang responsive meekunnen. Mira is gedreven en vasthoudend en leverde een site met het juiste gevoel op. En super scherp op de vormgeving en de verhoudingen op de diverse media. Ik krijg positieve reacties en veel belangrijker, meer verkoopopdrachten.

Nathalie Bourne

Nathalie Bourne

Oprichter Bourne2Connect

Voor Bourne2Connect wilde ik een website waarbij beeld en tekst even belangrijk zijn. Voor menig graphic designer een uitdaging en nieuwe manier van denken. Mira slaagt hierin met vlag en wimpel. Ze denkt bijzonder goed mee, komt verrassend uit de hoek en weet van aanpakken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en de fijne samenwerking.